ATRAL GROUP

Wat uw ideeën en projecten ook zijn, ATRAL GROUP ondersteunt u met een goed investeringsplan.

Investeringsverzoek

Image

Persoonlijke lening

Wilt u uw vakantie, uw uitstapjes of uw vrijetijdsactiviteiten financieren? Deze lening wordt voor u aangegaan tegen de beste tarieven op de markt.

Het is de oplossing om de projecten die voor u belangrijk zijn uit te voeren zonder jaren te hoeven wachten om te kunnen sparen en profiteren van uw besparingen.

Auto Moto-Lening

Een autokrediet is een lening die wordt afgesloten om de aankoop van een auto of een nieuwe of gebruikte auto te financieren.

Gezien het grote budget dat daarvoor nodig is, is het voor de meeste huishoudens immers niet mogelijk om direct het volledige bedrag te hebben of op hun spaargeld te steken.

Autokrediet is daarom de optimale oplossing. Ook wel toegewezen krediet genoemd, het is de aankoop van een voertuig, met uitsluiting van elk ander goed of elke andere dienst.

Image
Image

Onroerend Goed Lening

Wilt u een woning kopen of renoveren? deze formule is voor dit soort projecten. Wij bieden u de scherpste tarieven op de markt, want bij ons bent u thuis.

  • Onderhoudswerkzaamheden (dak, leidingen, tuin, parking, elektra ...);
  • Ontwikkelingswerkzaamheden (zolder, keuken, veranda, badkamer, etc.);
  • Uitbreidingswerken (uitbreiding via veranda, woning verhogen, zolder inrichten ...);
  • Decoratiewerk (schilderen, gips, wandtapijten ...);
  • Energierestauratiewerken (isolatie van de zolder, vervanging van ramen, verbetering van het verwarmingssysteem, enz.).

Wij bieden u de scherpste tarieven op de markt, want bij ons bent u thuis.

Investeringslening

Bent u professional of ondernemer? Heeft u een project waarvoor veel geld nodig is? Dit is de formule voor jou.

Investeringskrediet is het ideale product voor klanten die weinig financiële verplichtingen hebben en die willen lenen om te investeren.

Image
Image

Kredietaflossing

Een kredietinkoop is een financiële oplossing waarmee u al uw schulden in één kunt samenvoegen. in plaats van meerdere maandelijkse aflossingen tegen verschillende tarieven te betalen, betaalt u alleen een lening terug tegen een vast tarief.

U krijgt de controle over uw budget terug en u kunt nieuwe projecten financieren. Door de aflossingsperiode te verlengen en het bedrag van uw maandelijkse betalingen te verminderen, voorkomt u ook dat u in een situatie van overmatige schuldenlast terechtkomt. Met de hulp van een kredietaankoopmakelaar profiteert u snel van een oplossing aangepast aan uw situatie.

Abonneer u op ons!